ANKARA / KAHRAMANKAZAN - İmrendi Ortaokulu

Mrt

Günümüz Borusan Kocabıyık Vakfı sayesinde çok güzel başladı.

Borusan Kocabıyık Vakfı okulumuz kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Güncel ve zengin içerikli kitapları gören öğrencilerimiz çok mutlu oldular.

Asım KOCABIYIK'a bu güzel hediyesi için sonsuz teşekkürler.

Mrt

Birlikten kuvvet doğdu. Milli Eğitim Bakanlığının Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında, okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Nurdan BATUMLU koordinatörlüğünde '' Bir Paket Erzak Bir Kucak Mutluluk'' projesi yapıldı. Değerli velilerimizin desteğiyle topladığımız erzaklardan ramazan kolileri hazırlandı ve mahallemizde ihtiyacı olan ailelere emanetleri teslim edildi. Bu süreçte öğrencilerimizle çok güzel duygular yaşadık. Projemize destek olan velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 103. yıl dönümü münasebeti ile öğrencilerimiz arasında İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışması düzenlenmiştir. Dereceye giren öğrencilerimize öğretmenleri tarıfından ödülleri takdim edildi.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında ülke genelinde eş zamanlı yapılması planlanan,  "Deprem Tahliye Tatbikatı" etkinliğini okulumuzda  07.03.2024 tarihinde saat 10.00 yapıldı. Olası depremde personel ve öğrencilere can ve mal kaybını en aza indirmek amacıyla yaptığımız tatbikat başarıyla tamamlandı.

Şbt

Okul sporları kapsamında, Kahramankazan ilçesinde yapılan Dart müsabaklarında (ilk defa katıldığımız bu turnuvada) öğrencilerimiz büyük bir başarı göstererek 11 takım arasında ilçe 2. si olmuşlardır. Öğrencilerimize madalyalarını İlçemiz Kaymakamı A. Selim PARLAR takdim etti. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için tüm okullarda olduğu gibi okulumuzda da 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

15 TEMMUZ DİJİTAL OKUL GAZETEMİZ GÜNCELLENDİ!

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık. Yaşasın Cumhuriyet. Programımıza katılan öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

“Geleceğimiz aydınlık, içimiz rahat iyi ki varsınız çocuklar.”

Ekm

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında okulumuzda bugün, öğrencilerimizde "Afet Bilincini" geliştirmek amacıyla "Deprem-Bina Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Tatbikat öncesinde öğrenciler; deprem öncesinde, deprem anında ve deprem sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirildi ve ardından okulda deprem alarmı verildi. Alarm sesiyle öğrenciler; deprem anında yapılması gerekenleri uygulayıp ilk olarak sıralarının yanında "Çök-Kapan-Tutun" pozisyonu aldı. İkinci alarmla birlikte öğrenciler, belli bir düzen içerisinde hızlı ancak koşmadan toplanma yerinde bir araya geldi ve bina tahliyesi bir dakikaya yakın sürede gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuzun  öğrenci, öğretmen ve velilerimizle düzenlemiş olduğu Altınköy Açık Hava Müzesi gezisinden güzel kareler..

Eyl

Şehit Ali ANAR Anadolu Lisesi

Ağu

OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ MUSTAFA BURAK ŞAHAN LİDERLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ KAHRAMANKAZAN İLÇE BİRİNCİSİ VE ANAKARA İL DÖRDÜNCÜSÜ OLMUŞTUR.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

Ağu

OKULUMUZ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ YASEMİN YAVUZ REHBERLİĞİNDE DÜZENLENEN KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Ağu

TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRECİLERİMİZE MUTLU SAĞLIKLI BOL DİNLENMELİ BİR TATİL DİLİYORUZ.

Mrt

Okulumuz Öğrencileriyle Anıtkabir Ziyareti ve MTA gezisi gerçekleştirdik.